DÖRT PROJE İLE TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ

TÜBİTAK tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması’nda Halil İnalcık Bilim Sanat Merkezi dört projesi  ile Bölge Finalisti oldu.

Finalist Öğrenci ve Danışman Öğretmenlerimiz;

ÖĞRENCİ

DANIŞMAN ÖĞRETMEN

PROJE ADI

E. KOPAN – E. SUCAR