DÜNYANIN EN BÜYÜK BİLİM PROJE OLİMPİYATLARI YARIŞMASINDAYIZ

Bilimsel araştırmalar yapan, projeler üreten, yeniliğe açık, sorgulayan, Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen, kendine güvenen ve yaptığı işten zevk alan nesiller yetiştirmek, Dünya çapında aynı yaş grubundan gençleri bir araya getirerek bilimsel ve kültürel paylaşımlar yapmalarını sağlamak, Yurt dışındaki yarışmalara, Türkiye temsilcisi olarak gençlerin projeleriyle katılımını gerçekleştirerek vizyonlarının genişlemesini ve uluslararası platformda söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Mostratec –Buca İMSEF proje yarışmasında kurum öğrencimiz; C. ERTÜRK, öğretmeni Hakan ÖZKAYNAK ile  REGULAR POLYGONS CAN BE OBTAINED THROUGH ITS INTERSECTION HIGHEST NUMBER OF POINTS CALCULATION adlı projeleri ile finalist olmaya hak kazandılar.

Mostratec Bilim Olimpiyatları yarışmasına 20 ülkeden 40.000 proje katılıyor.

22-24 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek finalde öğrencimize başarılar dileriz.

Yayın: 09.11.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 16:23 - Görüntülenme: 132