T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Halil İnalcık Bilim ve Sanat Merkezi

HALİL İNALCIK BİLİM VE SANAT MERKEZİ İLE ÖZDİSAN ELEKTRONİK PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ( İNFORM KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI GÜNEY MARMARA TEK YETKİLİ BAYİİ) ARASINDA ROKET TAKIMI PROTOKOLÜ GERÇEKLEŞTİ.

 Havacılık, uzay ve teknoloji konularında toplumda farkındalık oluşturmak, bu alanlara ilgisi olan gençleri desteklemek, gençleri geleceğin teknolojileri üzerinde araştırma yapmaya özendirmek amacıyla Halil İnalcık Bilim ve Sanat Merkezi İle Özdisan Elektronik Paz.San.Tic.Ltd.Şti Arasında Roket Takımı Protokolü Gerçekleşti.

 Öğrencilerin Roket tasarım süreçlerine aşina olmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Halil İnalcık Bilim ve Sanat Merkezi UçuraBilsem Roket Takımı’nın ülkemizde yapılan Roket Yarışmalarına katılımlarının sağlanması ve öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini arttırarak bu alandaki kabiliyetlerini geliştirmek için ilimiz Bursa’nın alanında öncü kuruluşlarından Özdisan Elektronik Paz.San.Tic.Ltd.Şti ile  UçuraBilsem Roket takımının malzeme desteği için bilgisayar ve roket gövdesi ve uçuş sistemi donanımlarının, bilgisayarlar ve donanımları ile atölye kullanımları için malzeme ve teçhizatlarının teslim veya ifa edilmek istenen atölye gereçlerinin temini konusunda düzenlenen protokole Halil İnalcık Bilim Ve Sanat Merkezi Müdürü Erol Ertürk ile Özdisan Elektronik Paz.San.Tic.Ltd.Şti Genel Müdürü Murat Keskin imza attılar.

Halil İnalcık Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Erol Ertürk Özdisan Elektronik Paz.San.Tic.Ltd.Şti Genel Müdürü Murat Keskin Bey’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Özdisan Genel Müdürü Murat Keskin  Özdisan Elektronik Paz. San. Tic. Ltd. Şti. olarak ise Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde 20 yılı aşkın süredir hem Özdisan hem de İnform tarafından üretimi ve ithalatı yapılan ürünlerin satış ve servis hizmetini vermekte olduklarını ve  gençlerimize verilen bu desteğin çok önemli olduğunu dile getirdi.

07-11-2023

Murat Keskin ise; Özdisan A.Ş.’nin dünyanın önde gelen elektronik komponent üreticilerinin yer aldığı  Ixys, Fuji, Panjit, Panasonic, Kemet, Lem, Excelitas, Samsung, Cree, Seoul Semiconductor, Liteon, Kendeil, Winstar, ZTE vb. 100‘ den fazla markanın temsilciliğini yaptığını, bunların yanı sıra PCB & PCB Dizgi çözümleri, Led Aydınlatma çözümleri, Alüminyum Soğutucu üretimi ve TFT LCD Panel & modül üretimi gibi alanlarda da hizmet verdiğini belirtmiştir. İnform Elektronik A.Ş.’nin ise Legrand grup bünyesinde hizmet veren bir firma olarak Statik kesintisiz güç kaynağı, Doğrultucular, Frekans konvertörleri, Otomatik ve Statik Voltaj Regülatörleri, Alçak gerilim panoları, IT Hastane İzolasyon sistemleri, Aktif harmonik filtre, İnvertörler, Transformatörler, Elektronik Kartlar, Enerji depolama sistemleri ile 19” rack kabin sektörünün öncü markası olan Estap ürün gamı içerisinde 19’’ rack kabinetler, Veri merkezi ve özelleştirilmiş telekom kabinetlerinin üretimini yaptığını Türkiye’de 81 il ve dünya genelinde 85 ülkeye ihracat yaparak pazarında lider konumda olduğunu söyledi



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.11.2023 - Güncelleme: 07.11.2023 14:29 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 5  kişi beğendi