T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Halil İnalcık Bilim ve Sanat Merkezi

HALİL İNALCIK BİLSEM’ İN GURUR GÜNÜ

Öğrencilerimiz 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bursa Bölge Yarışmasında "İKİ PROJE İLE BÖLGE BİRİNCİSİ " Derecesi Elde Ederek Önemli Bir Başarıya İmza Attılar.

 Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) 12 ilde eşzamanlı düzenlediği ve Bursa bölgesindeki öğrencilerden dereceye girenlerin açıklandığı 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bursa Bölge Yarışması Ödül Töreni, Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) düzenlendi.

 

ÖĞRENCİ

DANIŞMAN ÖĞRETMEN

PROJE ADI

ALANI

E.  KOPAN

E. SUCAR

Hakan ÖZKAYNAK

Yenilikçi Dikey Eksenli Fanın Teorik Simülasyonla ve Pratik Optimizasyonu

TEKNOLOJİK TASARIM

BÖLGE 1. Sİ

M. F. AVCI

Hakan ÖZKAYNAK

Osteoartrit Hastalarının Rehabilitasyonu İçin Yapay Zekâ Destekli Fizyoterapi Takip Asistanı Geliştirilmesi; Diz-Kalça Eklemi Örneği

YAZILIM

BÖLGE 1. Sİ

 

 09-03-202409-03-202409-03-2024

Türkiye genelinde 37 bin 125 öğrencinin, 23 bin projeyle katıldığı yarışmada bölge olarak seçilen 12 ilde ödül törenleri eş zamanlı düzenlendi. Burada 1. olarak derece elde eden öğrencilerimiz Mayıs ayında yapılacak olan finale katılmaya hak kazandılar. İki alanda projelerini sunan ve alanlarında 1. olan öğrencilerimiz büyük mutluluk yaşarken mutluluklarını öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

 Bursa ilinden ilimizi temsilen ulusal finale kalan üç projenin ikisi kurumumuz öğrencilerine aittir. Tüm öğrencilerimize ve ekiplerimize ulusal finalde başarılar dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 21:45 - Görüntülenme: 114
  Beğen | 0  kişi beğendi