HEAL WITH TALES ETWINNIG

Kurumumuz bünyesinde “Heal with Tales” isimli eTwinning projesi öğretmenimiz Öznur CAM ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmektedir.
Projemizde öğrenci merkezli ortak çalışmalarla masallar ve masal etkinlikleri, şarkılar, tekerlemeler ve oyunlarla masallar diyarına yolculuğa çıktık. Projemizde özel gereksinimli , dezavantajlı çocuklar ve proje tüm öğrencileri ile ulusal ve uluslararası  ortak çalışmalarla masallarla şifa olma adına çalışmalar yaptık. Öğrenciler masallar anlattılar , okudular, masal etkinlikleri, sanatsal çalışmalar ile  masalı drama canlandırma etkinlikleri yaptılar. Proje final ürünü olarak kendi masallarını yazdılar, masal şarkılarını söylediler. Bunları yaparken web2 araçlarını kullanarak çocuklarda BT kullanımını yaygınlaştırdık. Projemizde 21. Yüzyıl tüm kazanımlarını içeren yaparak yaşayarak öğrenmeyi temel edinen, P4C temelli çocuklarda eleştirel düşünme becerileri geliştiren, okuyan, okuduğunu anlayan anlamlandıran , kültürel değerlerini yaşatan, yaşam felsefesi haline getiren , bilişsel , sosyal becerilerİ geliştiren birey olmalarına katkı sunmayı hedefledik ve HEAL WİTH TALES eTwinnining projemizde tum hedeflediğimiz kazanımlara öğrencilerimizin katkıları ile tüm proje öğretmenlerimizin işbirliği ile ulaştık.

31-05-202331-05-202331-05-2023

Yayın: 31.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 11:56 - Görüntülenme: 306