“Exploring with STEAM” isimli eTwinning Proje Çalışmaları

Kurumumuz bünyesinde “Exploring with STEAM” isimli eTwinning projesi Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Tuğba ÇAKMAK ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

STEAM, bilim (Science), teknoloji (Technology), mühendislik (Engineering), sanat (Arts) ve matematik (Mathematics) kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Bu alanlar bir araya getirilerek disiplinler arası bir yaklaşım sunar ve öğrencilere çok yönlü bir eğitim imkânı sağlar. STEAM eğitimi ve yapay zekâ uygulamalarının bir araya gelmesi, öğrencilere sadece akademik bilgi değil, aynı zamanda teknolojiye uyum sağlama ve yenilikçi düşünme becerileri kazandırır. Bu nedenle, bu iki alanın entegrasyonu eğitimde önemli bir rol oynamaktadır. Planladığımız bu projede STEAM eğitimi ve Yapay Zekâ uygulamaları ile öğrencilerin yaratıcılığını geliştirme, problem çözme becerilerini arttırma ve eleştirel düşünme yeteneklerini kuvvetlendirme amaçlanmıştır.

28-05-202428-05-2024

Yayın: 28.05.2024 - Güncelleme: 28.05.2024 23:59 - Görüntülenme: 97